Ordered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and CreditcardOrdered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and Creditcard

StoryTiles is gemaakt als kunst op een tegel. Met het ophanghaakje aan de achterkant van de tegel kun je deze ophangen, als een klein mini kunstwerkje aan de muur. Je kunt de StoryTiles natuurlijk ook zonder ophanghaakje gebruiken door deze te plaatsen op een mooie plek. Bijvoorbeeld de rand boven de haard, of op een leuk plankje. Elke StoryTile is uniek omdat ze handvorm worden gemaakt. De tegels kunnen zelfs buiten worden gebruikt. Let wel op dat het ophangsysteem aan de achterkant van de tegel niet zon-, water- en hittebestendig is.

StoryTiles worden gemaakt van echte wandtegels en zijn daarom geschikt om te verwerken in de wand, zoals de achterwand in de hal, keuken, badkamer of toilet, achter de kachel, op het aanrechtblad of verwerkt in een tafel of kast. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan ook eens de blanco tegels  collection. Deze collectie aan blanco tegels in verschillende kleuren sluiten perfect aan bij de StoryTiles!

Ontdek de mogelijkheden van Blanco tegels >>