Ordered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and CreditcardOrdered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and Creditcard

Toch niet tevreden met jouw nieuwe kunstwerk? Wat jammer! Maar natuurlijk is retourneren mogelijk!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product*, de aankoop te retourneren. Je doet dit door binnen deze 14 dagen een e-mail naar hello@storytiles.nl te sturen waarin je naam en het ordernummer staan.

Je ontvangt dan een bevestiging van StoryTiles waarin staat hoe, en naar welk adres, je het pakketje kunt terugsturen. Na het ontvangen van deze mail heb je nog 14 dagen om het product naar ons op te sturen.

Neem contact met ons op >>

*Let op: Kan ik Gepersonaliseerde tegels retourneren?

Onze gepersonaliseerde tegels worden speciaal voor jou op bestelling gebakken met hierin jouw tekst en datum. Om deze reden is het niet mogelijk deze tegels te ruilen of te retourneren.

*Let op: Kan ik de Blanco tegels retourneren?

Onze Plain Tiles worden in een bepaalde batch in Spanje gebakken. Om te voorkomen dat de verschillende batches door elkaar gaan lopen en er eventueel nuance verschillen qua kleur ontstaan is het niet mogelijk deze tegels te retourneren. Het is via onze website wel mogelijk om een sample aan te vragen.