Ordered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and CreditcardOrdered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and Creditcard

Over het merk & de tegels

Keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. StoryTiles bouwt voort op deze traditie en creëert miniatuurverhalen op tegels van keramiek. De studio is gevestigd in Amsterdam en is opgericht in 2013. Op dit moment verkoopt StoryTiles haar producten in 300 winkels verspreid over 20 landen over de hele wereld.StoryTiles heeft oude traditie van keramieken siertegels nieuw leven ingeblazen.
Met een frisse knipoog naar ambachtelijk, Nederlands vakmanschap en ontwerp. 
Elk design laat originele verhalende details zien; het authentieke concept van een oud-Hollandse tegel is met een opvallende moderne twist een tegel van nu geworden.Het merk presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie, in het voor- en het najaar. Een deel van de collectie wordt ontworpen samen met internationaal bekende designers (zoals Nathalie Lété bijvoorbeeld). 
Bovendien heeft het merk licenties met verschillende musea, onder andere het Van Gogh Museum en het National History Museum. Naast tegels brengt StoryTiles inmiddels ook StoryWood en StoryCards op de markt, respectievelijk designs op hout en ready-to-send kaarten met mini-tegeltjes erin.
StoryTiles zijn direct op te hangen, maar krijgen nog meer aandacht als je ze inlijst bijvoorbeeld. Er is daarom ook een uitgebreide accessoires-lijn met holders, frames en wandplankjes van onbewerkt eikenhout.