Ordered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and CreditcardOrdered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and Creditcard

Over het maakproces

De hele collectie StoryTiles is sinds 2013 ontworpen door oprichter Marga van Oers. Zij werkt in elke collectie voor bepaalde stijlen tegels ook samen met andere designers om zo diversiteit in het assortiment aan te brengen. Stuk voor stuk worden de tegels met de hand gesneden en vervolgens gebakken in Nederland in ambachtelijke ovens. 100% Dutch design en heritage dus. De tegels worden gebakken op zeer hoge temperatuur en zijn dus hitte- en waterbestendig. Daardoor gaan ze levenslang mee en kunnen ze ook betegeld worden in keuken en badkamer. De collectie blanco tegels van StoryTiles is speciaal geselecteerd om samen met StoryTiles een unieke wand, achterwand of schouw in huis te creëren. 


De tegels worden geleverd met een ophangsysteem en zijn dus direct op te hangen. Ze zijn beschikbaar in 2 verschillende maten: Small 10 x 10 cm en Medium 13 x 13 cm (sommige in Large 20 x 20 cm), waarvan het medium formaat gelijk is aan de originele oud-Hollandse tegel, het ‘witje’.