Ordered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and CreditcardOrdered before 16:00 = shipped the same working day*Fresh from the StoryTiles bakerySafe payment with Klarna, IDeal, and Creditcard

Hoe het begon

Het verhaal achter StoryTiles begint met de kleine Marga. Tijdens haar jeugd knutselde zij de hele dag door en draaide haar hoofd overuren door al haar fantasieën en ideeën.
Wat ouder, maar nog altijd een hoofd vol met verhalen en creatieve ideeën ging ze naar de ‘School of Arts’ in Amsterdam. Daar maakte ze honderden collages, kleine kunstwerkjes, op keramiek.

Op een dag kreeg Marga van haar oma een kistje met prachtige Oud-Hollandse tegels uit 1600. Zij blies ze nieuw leven in door haar collages erop te verwerken. Het oud-Hollandse karakter van de tegels kreeg een eigentijdse, kunstzinnige twist; een knipoog naar vroeger.

StoryTiles bakt haar tegels op de ambachtelijke manier in een traditionele Hollandse oven. Vanuit de studio aan de oevers van het Amsterdamse IJ wordt sinds 2013 met een klein gedreven team in het voor- en najaar een nieuwe collectie uitgebracht. Marga is de hoofdontwerper en zij gaat geregeld samenwerkingen aan met bekende designers en musea. Het assortiment is inmiddels ook uitgebreid met bijvoorbeeld houten accessoires zoals frames, holders en wandplankjes.
De tegels liggen in meer dan 300 winkels in 20 verschillende landen. Over de hele wereld hangen dus her en der StoryTiles’ kleine kunstwerkjes aan de muur. De droom van het kleine meisje met de vele verhalen in haar hoofd is werkelijkheid geworden. Marga van Oers’ ontwerpen op StoryTiles zijn een universele beeldtaal en worden door liefhebbers verzameld om hun eigen verhaal te creëren.